aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜοίρασε χαμόγελα η ΑΕΚ Αθηνών στο φιλικό με τη Φόλενταμ

Μοίρασε χαμόγελα η ΑΕΚ Αθηνών στο φιλικό με τη Φόλενταμ

Φιλική νίκη και πολύ καλά στοιχεία από την ΑΕΚ στον… μαραθώνιο με τη Φόλενταμ. Η «Ένωση» επικράτησε 2-1 -με ανατροπή- στο δεύτερο παιχνίδι της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της (μετά το 2-0 επί της Γκενκ) και μοίρασε χαμόγελα! Σ’ ένα ματς που διήρκησε τέσσερα 25λεπτα, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων.

Εάν και άρχισε νωθρά με ατομικά λάθη -λόγω ενός τέτοιου έμεινε πίσω στο 4′- μετά το 10′ φόρτσαρε κι έβγαλε επί χόρτου στοιχεία που δουλεύει και θέλει να βλέπει ο Ματίας Αλμέιδα: Πρέσινγκ, ανακτήσεις, γρήγορη ανάπτυξη, καλή κυκλοφορία και συγκέντρωση στην άμυνα, μεταξύ αυτών.

Εξάλλου, αμφότερα τα τέρματά της προήλθαν από πίεση ψηλά, με τον Αραούχο να ισοφαρίζει στο 32′ και τον Κοσίδη στο 72′ να διαμορφώνει το 1-2 με εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Φράνσον). Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών και για άλλα γκολ, αλλά ήταν άστοχοι (δεν εκμεταλλεύτηκαν και τις αρκετές τους στατικές φάσεις).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ