Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της Πάφος FC για τον τελικό κυπέλλου με την Ομόνοια, χωρίς να υπολογίζει μόνο τον μόνιμο απόντα Ζόρνταν Ικόκο. Οι Ματίας Μελούσο και Αλέξανδρος Μιχαήλ έθεσαν εαυτόν στην τεχνική ηγεσία.
Γεμάτη, λοιπόν, από επιλογές θα παρουσιαστεί στον κρισιμότερο αγώνα της Ιστορίας της η παφιακή ομάδα, προσδοκώντας ότι στο τέλος θα ξεδιψάσει. Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την Ομόνοια και ετοίμασε το πλάνο του, το οποίο θα θελήσει να τελειοποιήσει στη σημερινή προπόνηση.
Ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν τις μικρές λεπτομέρειες, όπως είπε. Ο ίδιος θεωρεί ότι η ομάδα του είναι σε καλή φάση τη δεδομένη στιγμή και ικανή να διεκδικήσει με πείσμα και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Οι γαλάζιοι έχουν μπροστά τους το πιο μεγάλο παιχνίδι της ιστορίας τους και δηλώνουν πανέτοιμοι για να φανούν συνεπείς, επιστρέφοντας στη βάση τους με το πρώτο τρόπαιό τους και δεύτερο για την επαρχία Πάφου, μετά την κυπελλούχο Πέγεια του 2009.
Οδηγός τους τα δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια κατά τα οποία είναι αήττητοι, αφού επικράτησαν 2-1 στο πρώτο και έφεραν 1-1 στη β’ φάση.














