aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η ώρα του Σόουζα

Θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η επισημοποίηση της παραμονής του Ούγκο Σόουζα στον Άρη. Στην συνάντηση που είχε γίνει ανάμεσα στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Ίλια Ίβιτς και τον Θόδωρο Καρυπίδη, είχε συμφωνηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναμένεται να κληθεί τα επόμενα 24ωρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Δεν θα πρόκειται, άλλωστε, για την μοναδική υπόθεση που δρομολογεί η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από τις ΗΠΑ, καθώς θα μπει στην τελική ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Τα επόμενα 24ωρα φαίνεται ότι θα παρουσιάσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Άρη, καθώς θα σημειωθούν εξελίξεις και σε ότι αφορά τις μεταγραφές ξένων παικτών , με τους οποίους υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές, όσο και για το ξεκαθάρισμα του νυν ρόστερ και την επιλογή των παικτών που θα συνεχίσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ