aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈρχεται πρόταση από Νάπολι για Καμαρά

Έρχεται πρόταση από Νάπολι για Καμαρά

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Μαντί Καμαρά, με τον ιταλικό Τύπο να υποστηρίζει πως η Νάπολι θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς χαφ από τη Γουϊνέα.

Το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» είναι δεδομένο και σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται πως έχει ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος φέρεται να έχει τονίσει στους Ιταλούς πως δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο παίκτης για τους Ναπολιτάνους.

Την ίδια στιγμή, στη Νάπολι φέρονται να εκτιμούν πως ο Καμαρά είναι ένας… μικρός Ενγκολό Καντέ, με τον οποίο έχουν αρκετά κοινά στοιχεία στην φυσική δύναμη και στις αντοχές και μπορεί να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία και στην ανάπτυξη της ομάδας.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται καθοριστικές για να γίνει η πρώτη (επίσημη) επαφή μεταξύ του Ολυμπιακου και της ιταλικής ομάδας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη.

Aπό την πλευρά του, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε χθες το βράδυ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι Πειραιώτες είναι σε αναζήτηση ενός κεντρικού-δημιουργικού χαφ για να αντικαταστήσουν τον Αφρικανό μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ