aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘετική εξέλιξη στην Serie A!

Θετική εξέλιξη στην Serie A!

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα στην Ιταλία έγινε. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, η τεχνική επιστημονική επιτροπή την οποία απαρτίζει ένα πάνελ από ειδικούς που έχει προσλάβει η ιταλική κυβέρνηση, δέχτηκε τα αιτήματα της Serie A για να υπάρχει τροποποίηση στο ιατρικό πρωτόκολλο σε σύγκριση με την αρχική του μορφή.

Πλέον, οι 15 ημέρες καραντίνα που θα έμπαινε υποχρεωτικά μία ομάδα σε περίπτωση που υπήρχε κάποιο κρούσμα κορονοϊού μέσα σε αυτή (διαφωνούσαν κάθετα οι ομάδες καθώς υποστήριζαν πως έτσι θα σταματούσε οριστικά το πρωτάθλημα με την πρώτη αφορμή) δεν υφίσταται πλέν ως μέτρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Repubblica, σε περιπτωση που ένας παίκτης διαγνωστεί θετικός στον ιό τότε θα μπει σε απομόνωση μόνο ο ίδιο, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει γίνει εξάπλωση της νόσου, αλλά την ίδια ώρα θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά.

Μάλιστα, θα υποβληθούν ο κάθε παίκτης σε δύο τεστ μέσα στις 24 ώρες από τη στιγμή που θα υπάρχει κρούσμα ενώ θα υποβληθεί και σε νέο τεστ εντός τεσσάρων ημερών, ενώ θα γίνονται και εξετάσεις αίματος κάθε 14 ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ