aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΙταλία: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και «έφυγε» από τη ζωή

Ιταλία: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και «έφυγε» από τη ζωή

Τραγωδία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ιταλίας. Όπως έγινε γνωστός ο 26χρονος επιθετικός της Castelfiorentino, Ματία Τζιάνι, υπέστη ανακοπή καρδιάς στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Lanciotto Campi στο δημοτικό στάδιο «Campi Bisenzio» της Φλωρεντίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Careggi, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο δήμαρχος του Καστελφιορεντίνο, Αλέσιο Φαλόρνι, με ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε: «Δυστυχώς, μου ήρθαν τρομερά νέα. Ο Ματία δεν τα κατάφερε. Μια τρομερή τραγωδία. Ένας σπαρακτικός πόνος. Μπορούμε μόνο να μαζευτούμε μαζί σε μια πολύ δυνατή αγκαλιά για την οικογένεια και την κοινωνία στην οποία ανήκουν. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Τζιάνι είχε μεγαλώσει στις ομάδες νέων της Έμπολι και μετά σε αυτές της Πίζα. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε τη φανέλα των Grosseto, Real Querceta και Tuttocuoio, παίζοντας επίσης στη Serie D. Από την πλευρά της η Castelfiorentino United αποφάσισε να αναστείλει όλες τις προπονητικές δραστηριότητες των ομάδων της.

ΠΗΓΗ:sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ