aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΔιέλυσε τη Λάτσιο η Μίλαν και… Derby della Madonnina στα ημιτελικά του Κυπέλλου! (vid)

Διέλυσε τη Λάτσιο η Μίλαν και… Derby della Madonnina στα ημιτελικά του Κυπέλλου! (vid)

Σε ένα ματς που η ψυχολογία ήταν στα ύψη από την τρομερή προ ημερών ανατροπή στο Derby della Madonnina, η Μίλαν «πάτησε» τη Λάτσιο στο Σαν Σίρο με 4-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coppa Italia, εκεί όπου τη περιμένει η Ίντερ, έτοιμη να πάρει εκδίκηση!

Ουσιαστικά τα πράγματα καθάρισαν από πολύ νωρίς, μιας και μόλις στο 5′ ο Ραφαέλ Λεάο άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο «καυτός» Ολιβιέ Ζιρού να διπλασιάσει τα τέρματα των «ροσονέρι» στο 41′, έπειτα από ασίστ του Πορτογάλου επιθετικού.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να… καθαρίσουν τη δουλειά και έτσι ο Γάλλος super star «ξαναχτύπησε« στο 45+1′, με το 3-0 να καταστρέφει τα όνειρα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα στο 78′, ο Φρανκ Κεσιέ ήρθε και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό αποτέλεσμα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ