aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΆνετα η Ίντερ και επιστροφή στη δεύτερη θέση (vid)

Άνετα η Ίντερ και επιστροφή στη δεύτερη θέση (vid)

Καθάρισε τη Λέτσε και επέστρεψε στη δεύτερη θέση η Ίντερ! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρήκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε άνετα με 2-0 και βρέθηκε εκ νέου στο -15 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
Την ίδια ώρα, η Λέτσε δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική όπως στα περασμένα ματς και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα, ούσα στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

H Ίντερ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημά του, ψάχνοντας με υπομονή του γκολ. Πίεσε αρκετά και μαζικά, έφτιαξε φάσεις και τελικά βρήκε το προβάδισμα στο 29ο λεπτό όταν ο Μπαρέλα έσπασε στον Μκιταριάν και αυτός με υπέροχο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Φαλκόνε για το 1-0. Ένα σκορ που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου και μάλιστα με άνεση, με τους «νερατζούρι» να συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο μέρος, με τον Ντάμφρις στο 53’ να σερβίρει και τον Λαουτάρο να σκοράρει το 2-0.

Η Ίντερ στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, κρατώντας δυνάμεις και κάνοντας διαχείριση του σκορ για να μην κινδυνέψει ιδιαίτερα ως το φινάλε του αγώνα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ