aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡονάλντο: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους»

Ρονάλντο: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους»

Ο Kριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να είχε πάρει μετεγγραφή στη Γιουβέντους, όπως δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα βραβεία Globe Soccer. Σύμφωνα με τον Πορτογάλο σούπερσταρ, οι μπιανκονέρι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όταν αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ. Παρ’ όλα αυτά, νικήτρια στην κούρσα για την υπογραφή του Πορτογάλου αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να είναι ευγνώμων για την ευκαιρία που του έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, υποστηρίζοντας ότι ήταν παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί στην Premier League.

Αναλυτικά: «Πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Ο άνθρωπος-κλειδί ήταν ο Ζόρζε Μέντες. Μου έδωσε τη σωστή κατεύθυνση. Θυμάμαι ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους και ήμουν ενθουσιασμένος, καθότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό σύλλογο. Επίσης, υπήρχαν συζητήσεις και με τις Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα που μου προσέφερε τις βέλτιστες συνθήκες, ήταν η Γιουνάιτεντ, καθώς από παιδί ονειρευόμουν να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Την προτιμούσα από τη Σέριε Α. Η Μάντσεστερ μου έδωσε την ευκαιρία και ευχαριστώ γι’ αυτό τον Σερ Άλεξ, αλλά και τον Ζόρζε που με πήγε εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ