aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝίκη, «εκατοστάρα» για Ρούνι και γιούχα σε Φαν Χαλ στο φινάλε της Γιουνάιτεντ

Νίκη, «εκατοστάρα» για Ρούνι και γιούχα σε Φαν Χαλ στο φινάλε της Γιουνάιτεντ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια κατά τ’ άλλα αποτυχημένη σεζόν που τη βρίσκει στην 5η θέση και κατ’ επέκταση εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαλ επικράτησε της Μπόρνμουθ (3-1) στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την οποία έφτασε στο τέλος του το φετινό πρωτάθλημα και πλέον βάζει στο μυαλό της τον τελικό του FA Cup κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (21/5).

Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Γουέιν Ρούνι πετυχαίνοντας το 100ό του γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» (μόνο ο Ανρί έχει περισσότερα σε ένα γήπεδο, με 114 στο «Χάιμπουρι»), ενώ τέλος στη σεμνή τελετή έβαλε ο Μάρκους Ράσφορντ στο 75’.

Διαστάσεις θριάμβου στην τελευταία φετινή εντός έδρας παράσταση στο μισοάδειο «Θέατρο των Ονείρων» έδωσε ο Γιανγκ στο 88’, έπειτα από έξοχη ασίστ του Ρούνι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σμόλινγκ με αυτογκόλ, τέρμα με το οποίο ο Ντε Χέα έχασε το φετινό βραβείο του «Καλύτερου Τερματοφύλακα» από τον Τσεχ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουίς Φαν Χαλ δεν έτυχε και της πιο θερμής υποδοχής, καθώς πολλά ήταν τα πανό που τον καλούσαν να αποχωρήσει από το πόστο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ