aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜουρίνιο: «Έπαιξα 14 φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκα και τις 14»

Μουρίνιο: «Έπαιξα 14 φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκα και τις 14»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε στις καθυστερήσεις της Γιουνγκ Μπόις, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέσπασε.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι και στα καλύτερά του φέτος, η πίεση είναι μεγάλη και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Ελβετούς είχε εξαιρετικές ατάκες να πει για όσους αγαπούν να του ασκούν κριτική.

Όπως συνηθίζει όταν βρίσκεται στα… σχοινιά, ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στις επιτυχίες του παρελθόντος για να θυμίσει σε όλους ότι εξακολουθεί να είναι «Special One».

«Έχω λάβει 14 φορές μέρος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκα και τις 14. Τις δύο φορές που δεν έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατέκτησα το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια μικρή λεπτομέρεια για όλους όσοι με αγαπούν και για τους λάτρεις της στατιστικής. Η πρόκρισή μας φέτος είναι ένα επίτευγμα, όχι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά είναι επίτευγμα. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς, ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα, με μεγαλύτερη φιλοδοξία, αλλά στα νοκ άουτ όλα είναι πιθανά» είπε ο Μουρίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ