aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛιντς: Θέλει τον Άμπελ Φερέιρα αν φύγει ο Μπιέλσα στο τέλος της σεζόν!

Λιντς: Θέλει τον Άμπελ Φερέιρα αν φύγει ο Μπιέλσα στο τέλος της σεζόν!

Την περίπτωση του Άμπελ Φερέιρα φέρεται πως εξετάζει η Λιντς! Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βραζιλιάνικα Μέσα, ο Πορτογάλος κόουτς που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε δύο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας, βρίσκεται στο στόχαστρο του αγγλικού συλλόγου.

Για να γίνει κίνηση, όμως, η Λιντς για τον Άμπελ Φερέιρα, θα πρέπει να φανεί τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει στα «παγώνια», με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν και να εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην υπάρξει ανανέωσή του.

Ο Φερέιρα έχει πρόταση ήδη από την Αλ Νασρ, η οποία αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ όπως είναι λογικό έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων με τα επιτεύγματά του στην Παλμέιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ