aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Η Γιουβέντους ανακοινώνει τον Γκουαρντιόλα στις 4 Ιουνίου...»

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει τον Γκουαρντιόλα στις 4 Ιουνίου…»

Σταματημό δεν έχουν οι φήμες που θέλουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους…

Από την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι διαψεύδονται κατηγορηματικά όσα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση του Καταλανού τεχνικού από το «Έτιχαντ» αλλά τα ρεπορτάζ στην Ιταλία δίνουν και παίρνουν.

Τελευταίο αυτό της «Agi Agenzia Italia», το οποίο όχι μόνο αναφέρει πως η «Γηραιά Κυρία» έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο πρόσωπο του Γκουαρντιόλα αλλά αποκαλύπτει και λεπτομέρειες που σχετίζονται με τις απολαβές αλλά και την ημερομηνία της παρουσίασής του!

Σύμφωνα λοιπόν με τις εν λόγω πληροφορίες, ο «Tactical One» έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 24 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και η ανακοίνωση της… βόμβας θα έρθει στις 4 Ιουνίου.

Δέκα μέρες αργότερα (14/6) το «Allianz Stadium» δεν θα υποδεχτεί κοινό στο μουσείο αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου διότι εκείνη την ημέρα η διοίκηση της «Γιούβε» θα παρουσιάσει τον 48χρονο τεχνικό στον ιταλικό Τύπο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να αγνοήσει την επίσημη θέση των «πολιτών», η οποία κάνει λόγο για… «fake news» αλλά η εμμονή των Ιταλών προς την αντίθετη κατεύθυνση διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον ενός –αν μη τι άλλο- καυτού σίριαλ που δεν λέει να ολοκληρωθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ