aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η «πελάτισσα» και η… έκπληξη

Ακόμα μία ευκαιρία να απαντήσει στους επικριτές του είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, ενώ μίλησε και για τα δεδομένα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Προχθές βράδυ στη λίστα με τα… αγαπημένα θύματα του Κριστιάνο Ρονάλντο προστέθηκε η Ντόρτμουντ.

Ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Ρεάλ με σκορ 3-1 στην έδρα της γερμανικής ομάδας, κόντρα στην οποία μετρά πλέον 6 γκολ. Τα ίδια τέρματα έχει σημειώσει σε βάρος της Γαλατασαράι και της Μάλμε, ενώ από 7 γκολ έχει σκοράρει απέναντι σε Άγιαξ, Γιουβέντους, Σάλκε. «Νο1» θύμα του 32χρονου άσου παραμένει η Μπάγερν με 9 γκολ. Τέλος, ο Ρονάλντο μετρά 93 γκολ σε 90 αγώνες μόνο για τη Ρεάλ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για την απόδοσή του: «Φαίνεται ότι πρέπει να αποδεικνύω σε κάθε ματς ποιος είμαι. Είμαι έκπληκτος από την κοινή γνώμη προς το άτομό μου. Νομίζω ότι και πάλι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για το 400ό μου ματς και που σκόραρα, δεν ξέρω ποιον αριθμό γκολ. Αυτοί που μιλούν για μένα, μάλλον ξέρουν καλύτερα. Είμαι επαγγελματίας, ποτέ δεν απογοητεύομαι, είμαι υγιής στο σώμα και το πνεύμα και προετοιμασμένος για την κριτική που γίνεται όλο και χειρότερη».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης όταν λείπει: «Είναι η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης, είτε παίζει ο Κριστιάνο είτε όχι. Είμαστε ομάδα, όχι μονάδες. Όλοι παλεύουμε για το ίδιο πράγμα. Υπάρχει αρκετό ταλέντο και χωρίς τον Κριστιάνο, τον Μπέιλ, τον Μπενζεμά…».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είναι μια καλή ερώτηση. Είμαι χαρούμενος, που τα πράγματα έρχονται με φυσικό τρόπο. Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου. Είναι μια ερώτηση που καλύτερα να την απαντήσει ο πρόεδρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ