aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα εγκωμιάζει Πέρεθ και Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα εγκωμιάζει Πέρεθ και Ρεάλ

Ο Έντουαρντ Ρομέου, αντιπρόεδρος οικονομικών στην Μπαρτσελόνα, έκανε κάποιες δηλώσεις στα μικρόφωνα του Radio Marca που αναμένεται να προκαλέσουν πολλές συζητήσεις στην Καταλονία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ρομέου επαίνεσε δημόσια τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον πρόεδρό της Φλορεντίνο Πέρεθ, μερικές εβδομάδες αφότου ο σύλλογος εξανάγκασε τον εμβληματικό Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει με δάκρυα στα μάτια κι ενώ ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, δήλωσε ευθέως ότι για να συμβεί αυτό είχε βάλει το… χεράκι του ο Πέρεθ, συμβουλεύοντας ανάλογα τον Λαπόρτα.

«Είναι πιθανό να καταφέρουν να αγοράσουν τον Εμπαπέ και τον Χάαλαντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας μεγάλος σύλλογος, έχει μεγάλη δύναμη. Αν είχαμε κάνει καλά τις “δουλειές” μας τα τελευταία χρόνια θα ήμασταν στην ίδια κατάσταση», είπε ο Ρομέου, για να αποθεώσει εν συνεχεία τον Πέρεθ.

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει έναν τρόπο να καθοδηγεί την ομάδα του, στον οποίο μπορούμε μόνο να βγάλουμε το καπέλο μας. Σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, κανείς δεν ανακαλύπτει τον κ. Πέρεθ σήμερα. Έχω μεγάλο θαυμασμό γι΄ αυτόν από αυτήν την άποψη, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο: ήταν πάντα ευγενικός όταν συναντηθήκαμε. Δεν μπορώ παρά να τον επαινέσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ