aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠάρτι της Ίντερ με… οικοδεσπότη τον Τσαλχάνογλου

Πάρτι της Ίντερ με… οικοδεσπότη τον Τσαλχάνογλου

Απ’ τον Τσαλχάνογλου με… αγάπη. Η Ίντερ γιόρτασε μπροστά στο κοινό της την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου (τον οποίο σφράγισε με στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν), επικρατώντας 2-0 της Τορίνο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τούρκο άσο.

Η «γκρανάτα» κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην ομάδα του Ινζάγκι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, πληρώνοντας το γεγονός ότι έπαιξε με δέκα παίκτες σχεδόν σε ολόκληρο το β’ μέρος.

Συγκεκριμένα, στο 48’ έγινε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Ο Ταμεζέ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, όταν έπειτα από ωραία κόντρα των γηπεδούχων, με Μπαρέλα και Μχιταριάν, ανέτρεψε τον τελευταίο ώστε να γλιτώσει την ομάδα του από την επικίνδυνη κατάσταση.

Με τους «νερατζούρι» να έχουν ουσιαστικά ένα ολόκληρο ημίχρονο μπροστά τους, με παίκτη παραπάνω, η Τορίνο είχε δύσκολη αποστολή. Η Ίντερ δεν άργησε να ανοίξει το σκορ.

Ο Μπαρέλα έκλεψε την μπάλα, Λαουτάρο και Μχιταριάν κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, η οποία έφτασε στον Τσαλχάνογλου που την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο τελείωμα από τα αριστερά της περιοχής στο 56’. Τέσσερα λεπτά ο Τούρκος διεθνής έγραψε το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Η Ίντερ έφτασε τους 89 βαθμούς και βρέθηκε στο +19 από τη Μίλαν, η οποία το Σάββατο ήρθε 0-0 με τη Γιουβέντους, ενώ η Τορίνο είναι 10η με 46 βαθμούς.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ