aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΨυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!

Ψυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!

Με τον Μπουμπανιά να σκοράρει στο 79', η Μαρσέιγ έστειλε τον προημιτελικό με την Μπενφίκα στην παράταση (1-0), για πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά στα πέναλτι.

«Καθάρισε» με τη δύναμη του «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ!

Οι Μασσαλοί πήραν την πρόκριση επί της Μπενφίκα και έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Αταλάντα.

Για να το καταφέρουν χρειάστηκαν αφενός να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) -με χρυσό σκόρερ τον Μπουμπανιά (79′)- και εν συνεχεία, αφού δεν άλλαξε τίποτα στην παράταση, να πάρουν την πρόκριση στα πέναλτι (4-2).

Παραμερίζοντας τις πολλές (για ακόμα ένα παιχνίδι της) απουσίες και παίρνοντας ώθηση από τους φίλους της, η Μαρσέιγ ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετές οι ευκαιρίες της, με εκείνες των Εντιαγέ (8′) και Ομπαμεγιάνγκ (24′) να ξεχωρίζουν.

Η Μπενφίκα παρουσιάστηκε πιο απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μασσαλούς ωστόσο να παραμένουν ανώτεροι. Κάτι που εξαργύρωσαν στο 79′, με τον Μπουμπανιά να τους λυτρώνει με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από γύρισμα του κορυφαίου Ομπαμεγιάνγκ.

Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί που δεν άλλαξε τίποτα, με τον Ντι Μαρία να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 98′ με κεφαλιά.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ