aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπουφόν: «Αν υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, θα το πάρει η Ατλέτικο»

Μπουφόν: «Αν υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, θα το πάρει η Ατλέτικο»

O Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος δεν έχει καταφέρει στην μεγάλη καριέρα του να κατακτήσει το κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό τρόπαιο, εξέφρασε την προτίμηση του για την ομάδα που θα ήθελε να δει να κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της 28ης Μαΐου στο Μιλάνο.

Άποψη του Μπουφόν είναι, λοιπόν, ότι η ιστορία χρωστά κάτι στους «ροχιμπλάνκος», που θα αντιμετωπίσουν στο «Σαν Σίρο» τη Ρεάλ. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και πριν από δύο χρόνια, όταν στον τελικό της Λισαβόνας η «βασίλισσα» είχε στεφθεί για δέκατη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Πριν από δύο χρόνια η Ατλέτικο ήταν άτυχη. Δέχθηκε το γκολ του Ράμος στο 93′. Προσωπικά πιστεύω στην αθλητική δικαιοσύνη και στο ότι όταν χάνεις κάτι, κάποια στιγμή θα το πάρεις πίσω. Θα είναι, βέβαια, κάτι πολύ δύσκολο για την Ατλέτικο, καθώς η Ρεάλ είναι ομάδα με DNA πρωταθλήτριας και πολύ πιο έμπειρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Η Ατλέτικο κατάφερε, όμως, να είναι παρούσα και πάλι σε τελικό σε σύντομο χρονικό διάστημα κι αυτό δείχνει τι μπορεί να πετύχει» ήταν τα λόγια του πορτιέρο της Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ