aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπάγερν: Καταδίκασε τις ρατσιστικές προσβολές κατά του Ουπαμεκάνο μετά την ήττα απ' τη Λάτσιο

Μπάγερν: Καταδίκασε τις ρατσιστικές προσβολές κατά του Ουπαμεκάνο μετά την ήττα απ’ τη Λάτσιο

Με γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε από το σημείο του πέναλτι, η Λάτσιο επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου (1-0) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Ο Νταγιό Ουπαμεκανό, αποβλήθηκε στη φάση του πέναλτι με απευθείας κόκκινη κάρτα και βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών στα social media.

Οι Βαυαροί έσπευσαν αμέσως να υπερασπιστούν τον παίκτη τους καταδικάζοντας τις ρατσιστικές επιθέσεις προς το πρόσωπό του.

«Η Μπάγερν καταδικάζει έντονα τα ρατσιστικά σχόλια που απευθύνονται στον Νταγιό Ουπαμεκάνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε η πρωταθλήτρια Γερμανίας στο Χ, πρώην Twitter. «Οποιοσδήποτε σχολιάζει τέτοια μισητά λόγια όπως αυτά δεν είναι οπαδός του συλλόγου μας. Είμαστε μαζί σου Ούπα!», πρόσθεσε.

Η Μπάγερν θα έχει την ευκαιρία να ανατρέψει το ισχνό της μειονέκτημα όταν θα υποδεχθεί τη Λάτσιο για τον επαναληπτικό στις 5 Μαρτίου στο Μόναχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ