aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑμπέλ Φερέιρα: Η Παλμέιρας τον «χρυσώνει» με ηγεμονικό συμβόλαιο

Αμπέλ Φερέιρα: Η Παλμέιρας τον «χρυσώνει» με ηγεμονικό συμβόλαιο

Ο Αμπέλ Φερέιρα μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας στο τέλος του 2022 και ήδη ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Μπενφίκα τον έχουν στη λίστα τους. Η διοίκηση του βραζιλιάνικου κλαμπ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο αγόρασε τον Νοέμβριο του 2020 από τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Βραζιλιάνων η Παλμέιρας προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον 43χρονο προπονητή με ορίζοντα τριετίας, το οποίο θα περιλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες απολαβές από τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ που εισπράτει κάθε χρόνο!

Η Παλμέιρας υπό τις οδηγίες του Φερέιρα έχει κατακτήσει το βραζιλιάνικο Κύπελλο τη σεζόν 2019/20, το Super Cup Νότιας Αμερικής για το 2022, όπως και τα δύο τελευταία Copa Libertadores.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ