aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤο Pirelli Calendar του 2017 θα είναι πολύ «καυτό»! (pics)

Το Pirelli Calendar του 2017 θα είναι πολύ «καυτό»! (pics)

Αποκαλύπτονται οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα έκδοση του πιο διάσημου ημερολογίου στον κόσμο, αυτό της Pirelli! Μπορεί η πληροφόρηση να έρχεται με το σταγονόμετρο, ωστόσο αρχίζει να στοιχειοθετείται η εικόνα που θα έχει έκδοση του Pirelli Calendar 2017!

Ήδη, όχι απλώς έχει διαρρεύσει το όνομα του φωτογράφου που θα επιμεληθεί την έκδοση για το 2017, αλλά έχει επιβεβαιωθεί και από την ίδια την εταιρεία. Δεν είναι άλλος, από τον διάσημο Γερμανό φωτογράφο μόδας, Peter Lindbergh, ο οποίος για 3η φορά στην πολυετή καριέρα του θα βάλει την υπογραφή του στο πιο διάσημο ημερολόγιο του κόσμου.

Η πρώτη φορά ήταν το 1996 (φωτογράφιση στις παραλίες της Καλιφόρνια με μοντέλα τις Eva Herzigova, Carré Otis και Nastassja Kinski), η δεύτερη το 2002 (στους δρόμους του Χόλιγουντ με πρωταγωνίστριες τις Kiera Chaplin, Brittany Murphy και Mena Suvari), ενώ και στην επετειακή έκδοση του Pirelli Calendar 2014 είχαν αξιοποιηθεί κάποιες φωτογραφίες του.

Το Pirelli Calendar που ξεκίνησε την ιστορία του το 1964 έχοντας ως concept την αισθησιακή φωτογράφιση των top models της υφηλίου πάντα με την καλλιτεχνική ματιά κορυφαίων φωτογράφων μόδας.

Φωτό-κολλάζ από το αφιέρωμα του ημερολογίου του 2014

Να θυμίσουμε ότι ο Peter Lindbergh, ήταν εκείνος που το 2002 αντικατέστησε τα top models με ηθοποιούς, θέλοντας να περάσει ένα διαφορετικό μήνυμα, όπως και πέρσυ η εκκεντρική Annie Leibovitz που επέλεξε διάσημες γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει για την προσωπικότητά τους ή την κοινωνική προσφορά τους, όπως οι Yoko Ono, Serena Williams, Amy Schumer, Fran Lebowitz, Tavi Gevinson, Natalia Vodianova, κ.ά.

Για την έκδοση του 2017, ο 72χρονος φωτογράφος, έργα του οποίου εκτίθενται σε κορυφαία μουσεία του κόσμου (Victoria & Albert Museum-Λονδίνο, MoMA-Νέα Υόρκη, Puskin-Μόσχα, Centre George Pompidou- Παρίσι, Thyssen-Bornemisza Museum-Μαδρίτη) επέλεξε την ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης. Όσο για τα μοντέλα που θα ποζάρουν, ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.

Μέχρι την ανακοίνωσή τους, αξίζει να πάρουμε μια γεύση από φωτογραφήσεις του Peter Lindbergh από παλαιότερες συνεργασίες του με το Pirelli Calendar αλλά και από παλιότερα ημερολόγια και κυρίως από αυτό του 2014 με τον εντυπωσιακό εορτασμό των 50 χρόνων Pirelli Calendar! Φωτογραφίες από τα παλαιότερα ημερολόγια υπάρχουν βεβαίως και στο συγκεκριμένο θέμα.

Πατήστε στα παρακάτω link…

PIRELLI CALENDAR 2014 – 50 YEARS

VIDEO – PIRELLI CALENDAR 1964-2014

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ