aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΡωτήστε τον «Βέσε» ό,τι θέλετε, βρήκε τον τρόπο για σας!

Ρωτήστε τον «Βέσε» ό,τι θέλετε, βρήκε τον τρόπο για σας!

Καταιγισμό μηνυμάτων δέχεται βάσει των γραφόμενων του στο Facebook ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του κόσμου των ερυθρόλευκων.

Για να μπορεί να απαντήσει σε όλους, δημιούργησε κάτι σαν γκάλοπ στο Facebook, δίνοντας παραδείγματα και θα μπορεί να τα ελέγχει μέσω συγκεκριμένων hash tags. Διαβάστε πιο κάτω τις λεπτομέρειες.

«Γεια σας αγόρια και κορίτσια,

Γνωρίζω πως δεν είναι εδώ πολύ καιρό, αλλά η μέρα είναι τόσο μικρή για όλα όσα θέλω να κάνω, με την προπόνηση να είναι η πιο σημαντική. Αλλά θέλω να σας πω πως διαβάζω όλα σας τα μηνύματα και όλα μου δίνουν ενέργεια και θετικές σκέψεις. Διότι υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη ερωτήσεων που λαμβάνω, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα τρόπο μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων για να σας απαντήσω όλα όσα θέλετε για μένα, όπως το ποδόσφαιρο, η ζωή και άλλα.

Πιο κάτω υπάρχουν δύο παραδείγματα.

Ε: Η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Πιστεύεις ότι πέτυχες περισσότερα ή λιγότερα από τη μέρα που ήρθες εδώ στην Κύπρο;

Α: Είναι αλήθεια δύσκολο να πω. Για μένα, ο κύριος στόχος ήταν να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια είναι δυνατό και να επιστρέψω σε φόρμα που πέτυχα. Δυστυχώς, για την ομάδα, δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Αλλά αυτό είναι μία άλλη ερώτηση για το μέλλον.

Ε: Ποιες είναι οι τρεις πρώτες λέξεις που ήρθαν στο μυαλό σου όταν ήρθες στη Νέα Σαλαμίνα;

Α: Λοιπόν, ας το κάνουμε πέντε λέξεις: Πολλή ζέστη, υπέροχο φαγητό, θάλασσα».

Σ. σ.: Για το σκοπό αυτό, πρέπει να χρησιμοποιούνται τα hash tags #QandA #RobertVeselovskyOfficial.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ