aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚριστιάνο Ρονάλντο: Τα παιδιά του αποκάλυψαν τα φύλα των διδύμων

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα παιδιά του αποκάλυψαν τα φύλα των διδύμων

Με τον πιο γλυκό τρόπο αποκαλύφθηκαν στην οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκες τα φύλα των διδύμων που περιμένουν.

Τα τέσσερα παιδιά τους ανέλαβαν να σκάσουν τα μπαλόνια στα οποία περικλειόταν το… μυστικό και όπως αποδείχτηκε η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που είναι πέντε μηνών έγκυος, θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι.

Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη, την 4χρονη Αλάνα Μαρτίνα, ενώ ο Ρονάλντο έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα. «Εκεί που η ζωή ξεκινά και η αγάπη δεν σταματά ποτέ», ήταν η… λεζάντα κάτω από την ανάρτηση του 36χρονου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρονάλντο και Τζορτζίνα γνωρίστηκαν το 2016, όταν ο πρώτος πήγε σε μια μπουτίκ όπου εργαζόταν η Τζορτζίνα, και έκτοτε είναι αχώριστοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ