aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖωντανοί για Ευρώπη οι Βιόλα (video)

Ζωντανοί για Ευρώπη οι Βιόλα (video)

Η Φιορεντίνα έκανε την ανατροπή και με το 3-2 επί της Λάτσιο έπιασε στην 6η θέση την Μίλαν. Και μαθηματικά εκτός τριάδας οι Λατσιάλι που σκέφτονται τον τελικό Κυπέλλου της Τετάρτης.

Η Λάτσιο είχε νικήσει και στις τρεις πρόσφατες επισκέψεις της στο «Αρτέμιο Φράνκι» και στις πέντε από τις έξι. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Φιορεντίνα πήρε παιχνίδι στο γήπεδό της κόντρα στους Ρωμαίους. Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν που προηγήθηκαν, ενώ όλα τα γκολ στην ανατροπή υπέρ των Βιόλα (3-1) μπήκαν στο β’ μέρος.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ (55′) βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε για το 15ο φετινό του, αλλά ισοφάρισε με κεφαλιά ο Μπαμπακάρ (67′), με τον Στρακόσια να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Επειτα ανέλαβε ο Κάλινιτς. Στο 73′ μετά από επέμβαση του Στρακόσια πήρε το ριμπάουντ και έφτασε τα 15 γκολ στη σεζόν. Τρία λεπτά αργότερα σημάδεψε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά έβαλε αυτογκόλ ο Λομπάρντι.

Με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μείωσε ο Μούτζα, αλλά η Λάτσιο υποχρεώθηκε με την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, μένοντας στο -7 από την 3η θέση και το Champions League, ενώ η σκέψη της βρίσκεται στον τελικό του Κόπα Ιτάλια την ερχόμενη Τετάρτη. Οι Βιόλα έπιασαν την Μίλαν στην 6η θέση και ελπίζουν σε γκέλα της στην Αταλάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ