aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞανά στην κορυφή η Σίτι, καλωσόρισμα με νίκη για Τότεναμ (vids)

Ξανά στην κορυφή η Σίτι, καλωσόρισμα με νίκη για Τότεναμ (vids)

Με το δεξί μπήκε στο νέο της… σπίτι η Τότεναμ!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 4 ματς χωρίς νίκη στα 3 εκ των οποίων ηττήθηκε, επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 και παραμένει το φαβορί για την 4άδα. Ο ιστορικός πρώτος σκόρερ στο νέο της γήπεδο ήταν ο Σον που άνοιξε το σκορ στο 55’, αποβάλλοντας μπόλικο από το άγχος της… πρεμιέρας, ενώ στο 80’ ο Έρικσεν διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι «πετεινοί» πλέον έφτασαν στους 64 βαθμούς και βρίσκονται στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το σημαντικότερο είναι ότι πλέον σκαρφάλωσε στην 3η θέση, αφήνοντας πιο πίσω την Άρσεναλ στους 63.

Στην κορυφή και με τη… βούλα η Σίτι, άφησε 6η τη Γιουνάιτεντ η Τσέλσι

Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, υπήρχε η εκκρεμότητα του παιχνιδιού που είχε η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά από σήμερα είναι και τυπικά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «σίτιζενς» έχοντας στο μυαλό τους και το παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, δεν θέλησαν να πατήσουν το «γκάζι» και επικράτησαν της Κάρντιφ με 2-0.

Μόλις στο 6′ ο Κέβιν Ντε Μπρούινε από πολύ δύσκολη γωνία άνοιξε το σκορ, ενώ στο 44′ ήταν η σειρά του Σανέ να προσθέσει το όνομά του στους σκόρερ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Έτσι, λοιπόν, έπειτα από 32 ματς, η Σίτι είναι στην κορυφή με 80 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ μένει στους 79.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Τσέλσι επικράτησε 3-0 της Μπράιτον, δείχνοντας να συνέρχεται μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Κάρντιφ πριν από λίγα 24ωρα. Στο 38’ ο Ολιβιέ Ζιρού άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος για ακόμα μία φορά την ευκαιρία που του δόθηκε αντί του Ιγκουαΐν, ενώ στο 60’ ο Αζάρ καθάρισε τον αγώνα για τους Λονδρέζους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λόφτους-Τσικ στο 63’, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Με αυτό το τρίποντο, η Τσέλσι είναι μαζί με την Άρσεναλ στους 63 βαθμούς και στην 4η θέση, με τη Γιουνάιτεντ να μένει στην 6η.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ