aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βοήθησε ο Ντικουμάνα, ήμασταν συγκάτοικοι...»

«Βοήθησε ο Ντικουμάνα, ήμασταν συγκάτοικοι…»

Ο Δημήτρης Λάζος, υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε στον Active για τον πρόωρο θάνατο του Χαμάντ Ντικουμάνα, που αγωνίστηκε στην ομάδα την περίοδο 2006-07, ενώ ανέφερε πως τότε ήταν συγκάτοικοι στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι δηλώσεις του: «Τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Χαμάντ, έτυχε να είμαστε και συγκάτοικοι στην προετοιμασία στην Ξάνθη με προπονητή τον Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έδινε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ένα σύγχρονο μπακ, ένας πάρα πολύ μαχητικός παίκτης. Θυμάμαι τον πρώτο καιρό είχαμε κάποια προβλήματα στην προπόνηση με τον Χάμαντ, γιατί έπαιζε δυνατά, όμως ήταν πολύ καλό παιδί, είχε βοηθήσει πολύ τη Νέα Σαλαμίνα. Μας λυπεί πολύ το γεγονός ότι ένας παλιός μας ποδοσφαιριστής και ένας άνθρωπος σε μία νεαρή ηλικία φεύγει τόσο άδικα από την ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ