aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάσει πλάνου...

Βάσει πλάνου…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

To πλάνο τηρείται ευλαβικά στην ΑΕΛ και στους 15- 16 ποδοσφαιριστές που διατηρήθηκαν από την περσινή σεζόν θα προστεθούν τουλάχιστον άλλοι έξι με εφτά. Έχουν αποκτηθεί ήδη οι Βοζίνια, Φιντέλις, Αβραάμ, Μπενίτεθ και Κουκούλα. Η ομάδα της Λεμεσού κινείται για την απόκτηση του Αρθούρ Ρεζέντε, ενώ παραμένει ανοικτή η περίπτωση του Αντρέ Τεξέιρα (αξιολογήθηθηκε και ο Νούνο Ρόχα).

Στην ΑΕΛ, θα κρατήσουν ένα… μικρό καλάθι, εάν και εφόσον προχωρήσουν στην Ευρώπη, για να κάνουν άλλες 1-2 μετεγγραφές. Εκείνο ωστόσο που προέχει, είναι να τρέξουν όλοι πολύ για να είναι έτοιμοι στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσουν τέλος Ιουνίου και αρχές Ιουλίου. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ΑΕΛ να καταφέρει να πάρει μακριά τη… βαλίτσα, αφού τα κέρδη δεν θα είναι μόνο οικονομικά. Οι προεκτάσεις θα είναι τεράστιες στην προσπάθεια να αποκτήσει ο σύλλογος περισσότερη δυναμική.

Οι γαλαζοκίτρινοι εκεί που έχουν γεμίσει αρκετά είναι στα άκρα της επίθεσης. Εκτός των Μέσκα, Σάσι και Ηλία, στα «φτερά» μπορούν να αγωνιστούν τόσο ο Μπενίτεθ όσο και ο Κουκούλα. Ο τελευταίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής λόγω ταχύτητας συνήθως αγωνίζεται στα πλάγια, αλλά έχει παίξει και στην κορυφή της επίθεσης στις προηγούμενές του ομάδες.

Με την απόκτηση του Κουκούλα, η ΑΕΛ βάζει μια πολύ καλή επιλογή στη γραμμή κρούσης που αναμένεται να ανεβάσει την επιθετική της λειτουργία και τον τρόπο που θέλει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ να αγωνίζεται η ομάδα του. Η έφεσή του στο γκολ, αλλά και η ικανότητά του να διεισδύει και να πλαγιοκοπεί τις αντίπαλες άμυνες, δείχνουν μια καλή επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ