aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTο δίκτυο σκάουτιγκ, το sold out και ο Μάρκοβιτς

Tο δίκτυο σκάουτιγκ, το sold out και ο Μάρκοβιτς

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, o oποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόκτηση του Σάσα Μάρκοβιτς, στην άφιξή του και στο… ιστορικό της απόφασης για την κατάληξη της τεχνικής ηγεσίας στον Σέρβο μέσο.

Για τον Μάρκοβιτς: «Από λεπτό σε λεπτό θα είναι στην Λάρνακα. Έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας, απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ανακοινωθεί από την ομάδα μας. Τον γνωρίζαμε από το καλοκαίρι και γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο να τον φέρουμε στο νησί μας. Τον είχαμε εντοπίσει. Είχε γεμάτες σεζόν, έψαχνε καλύτερη πρόταση και ήθελα να αγωνιστεί σε καλό πρωτάθλημα. Ότι δεν έχει το καλοκαίρι, έγινε τώρα. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια. Ήταν θέμα δικό του να αποφασίσει να έρθει στην Κύπρο και στον Απόλλωνα. Σαν ομάδα διευρύνουμε το δίκτυο μας και το τμήμα σκάουτιγκ της ομάδας στο εξωτερικό».

Αν θα προχωρήσουν και σε τρίτη μετεγγραφή: «Εμείς έχουμε παιχνίδι αύριο, δεν έχουμε την σκέψη μας στο μετεγγραφικό κομμάτι».

Για το αυριανό (31/1) παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Σαφέστατα με μεγάλο σεβασμό προς τον αντίπαλο, δεν διακυβεύονται πολλά πέραν από το γόητρο. Θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας (σ.σ. 4-0)».

Για τον αντι-Σατσέτι (σ.σ. εκτός λόγω καρτών): «Σήμερα θα δείξει».

Για την συνάντηση των προέδρων: «Είναι αλήθεια ότι την θέση του Απόλλωνα θα την ανακοινώσει ο πρόεδρος στην συνάντηση. Έχουμε κάποιες σκέψεις».

Για το παρών του κόσμου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα είναι γεμάτη η δυτική κερκίδα. Είμαστε σε καλό σημείο για το sold out».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ