aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέσσερα ατού σε ειδική αποστολή για την Ανόρθωση

Τέσσερα ατού σε ειδική αποστολή για την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Μια από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβε ο Ρόνι Λέβι, βλέποντας το έμψυχο υλικό που παρέλαβε, όπως και παιχνίδια της Ανόρθωσης επί των προκατόχων του, ήταν να μετακινήσει τον Σιβού από τη μεσαία γραμμή στα μετόπισθεν. Όπως εξήγησε, ο Νιγηριανός είναι ο πρώτος που του ήλθε στο μυαλό όταν διαπίστωσε πως το κέντρο της άμυνας χρειάζεται επειγόντως ποιότητα και ταχύτητα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός φέρεται να μελέτησε παλαιότερες εμφανίσεις του 23χρονου διεθνούς, ειδικά με την Εθνική του, και έκρινε πως όσες φορές είχε καθήκοντα στόπερ ήταν πολύ καλός. Γι’ αυτό και του εμπιστεύτηκε τον συγκεκριμένο ρόλο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, μένοντας ικανοποιημένος από την εμφάνισή του αλλά σημειώνοντας πως περιμένει κι από αυτόν περισσότερα.

Η απουσία των τραυματιών Καρλίτος και Κολούνγκα ανάγκασε τον Λέβι να δώσει στον Ράγιος θέση πλάγιου φορ, παρότι γνωρίζει τις μεγάλες επιτελικές ικανότητες του Ισπανού, όπως και ότι η απόδοσή του μέχρι σήμερα απέχει των απαιτήσεων. Θα φροντίσει όμως και για την αναγέννηση του «10 του καλού» της ομάδας.

Όπως επίσης και για την ανάκαμψη του Γκονσάλβες. Στον επιθετικό του είπε τα καλύτερα για το γκολ-υπερθέαμα που σημείωσε στο «Τάσος Μάρκου», που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην «Κυρία». Του ζήτησε να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα, ποντάροντας στην καλή ψυχολογία του παίκτη και στο γεγονός ότι δεν στερείται σωστών τοποθετήσεων αλλά καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια.

Ένας άλλος κυανόλευκος που άκουσε τον Λέβι να τον εμψυχώνει και να του ζητά να δείξει πόσα καντάρια μπάλα ξέρει είναι ο Πελέ. Σκόραρε ο Πορτογάλος και είχε καλές επιτελικές ενέργειες στο «διπλό» της βαρωσιώτικης ομάδας, όμως θα κριθεί κι αυτός -αυστηρά- από τη βελτίωση, τη διάρκεια και το πάθος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ