aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Κύπρο ο Άντονι Ιραόλα

Στην Κύπρο ο Άντονι Ιραόλα

Από σήμερα βρίσκεται στην Κύπρο ο Άντονι Ιραόλα, με στόχο να πιάσει δουλειά. Ο Άντερ Μουρίγιο τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και τον ξενάγησε στη Λάρνακα, στο ΑΕΚ Αρένα και στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Από αύριο, ο Βάσκος προπονητής θα αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς ΑΕΚ, αφού υπάρχει μπόλικη δουλειά μπροστά του. Όχι τόσο σε θέματα απόκτησης ποδοσφαιριστών, για τα οποία βρίσκεται σε επικοινωνία με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή, όσο στα άλλα. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία, η οποία θα αρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, από την πλευρά της, αναμένεται να παρουσιάσει στις επόμενες ημέρες τον διάδοχο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και θα δοθεί η ευκαιρία στους αθλητικούς συντάκτες να ρωτήσουν και να μάθουν διάφορα στοιχεία για τον ίδιο, τη φιλοσοφία του και πολλά άλλα. Ο Βάσκος τεχνικός ήρθε με μπόλικη όρεξη για δουλειά, θεωρώντας την ΑΕΚ μεγάλη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα.

Ο Μουρίγιο πίστεψε από την πρώτη στιγμή στην αξία του και γι’ αυτό πήρε το ρίσκο να τον επιλέξει για τη θέση του προπονητή στα 35 του μόλις χρόνια κι ας μην έχει καθόλου εμπειρίες. Οι παραστάσεις που έχει ως ποδοσφαιριστής ίσως αποδειχτούν υπέρ αρκετές για να τον βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ