aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Άρσεναλ είναι δυσαρεστημένοι με τον Γκεντουζί και σκέφτονται την πώληση του

Στην Άρσεναλ είναι δυσαρεστημένοι με τον Γκεντουζί και σκέφτονται την πώληση του

Την πώληση του Ματέο Γκεντουζί στο τέλος της φετινής σεζόν, έχουν αρχίσει και σκέφτονται οι άνθρωποι της Αρσσεναλ μετά την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια.

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Αρσεναλ, η αγωνιστική συμπεριφορά του Ματέο Γκεντουζί. Τελευταία αφορμή ήταν η απαράδεκτη ενέργεια του να πιάσει από τον λαιμό τον Νιλ Μοπέ, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Μπράιτον με την Άρσεναλ.

Οπως αναφέρει η Miror, νεαρός γάλλος μέσος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπράιτον, έβριζε χυδαία τους αντιπάλους του ενώ υπερηφανευόταν ότι παίρνει περισσότερα χρήματα από αυτούς. Οι συγκεκριμένες ενέργειες έκαναν τον Μικέλ Αρτέτα να σκεφτεί την άμεση παραχώρηση του στο τέλος της σεζόν, καθώς οι «κανονιέρηδες» μπορούν να φέρουν στη θέση του, τον Τόμας Πάρτεϊ της Ατλέτικο.​

Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο μέσο της Ατλέτικο και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υποβάλλει την πρόταση της, για την απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ