aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡόις: «Εκνευρίζομαι με την αμυντική μας λειτουργία, κάθε εβδομάδα τα ίδια σκ@@τά»

Ρόις: «Εκνευρίζομαι με την αμυντική μας λειτουργία, κάθε εβδομάδα τα ίδια σκ@@τά»

Τουλάχιστον εκνευρισμένος είναι ο αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, με την -ακόμα μία- κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, η οποία έφερε εκ νέου απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Μου δίνει στα νεύρα. Αμυνθήκαμε χαζά», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στη μεικτή ζώνη του γηπέδου.

Ο γερμανικός Τύπος προσδίδει στους «κιτρινόμαυρους» κακή νοοτροπία. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ρόις. Μάλιστα, εκείνος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να μην επαναφέρουν το εν λόγω θέμα.

«Κάθε εβδομάδα τα ίδια σκ@@τά. Έχει να κάνει με την αμυντική μας λειτουργία. Πρέπει να βελτιωθούμε. Αλλά μην επαναφέρετε το θέμα της νοοτροπίας», τόνισε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των Βεστφαλών, οι οποίοι έπεσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (στο -3 από την Λειψία και στο -1 από την Μπάγερν Μονάχου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ