aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠόσα παίρνει ο Απόλλων και πόσα ο Σελάγια από την Damac FC

Πόσα παίρνει ο Απόλλων και πόσα ο Σελάγια από την Damac FC

Η τελευταία παράσταση του Εμίλιο Σελάγια με τη φανέλα του Απόλλωνα θα δοθεί την Κυριακή (12/1) στο Μακάρειο. Ο Αργεντινός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα των «γαλάζιων» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ακολούθως θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Η πρόταση της Damac FC δεν αφήνει περιθώρια άρνησης στον 32χρονο επιθετικό. Οι Άραβες έστρωσαν «χρυσάφι» στα πόδια του Σελάγια, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το λιγότερο 700.000 ευρώ για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απολαβές του Αργεντινού στον Απόλλωνα κυμαίνονται στις 200.000 ευρώ ετησίως, επομένως οι Άραβες σχεδόν τετραπλασίασαν τις αποδοχές του. Σε περίπτωση που η Damac FC καταφέρει και αποφύγει τον υποβιβασμό τότε ο Σελάγια θα εισπράξει άλλες 100.000 ευρώ!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου χαρακτήρισε «συμβόλαιο ζωής» την προσφορά των αράβων για τον Σελάγια. Και δεν έχει άδικο. Ο Σελάγια θα πάει στη Σαουδική Αραβία για τα τελευταία ένσημα και γερή οικονομική… μπάζα. Ο Απόλλων θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Διόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι τον απέκτησε δωρεάν μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον Εθνικό Άχνας και για δυόμιση χρόνια πήρε από αυτόν πολύ περισσότερα απ’ όσα και οι άνθρωποι στο Κολόσσι περίμεναν.

Διαβάστε επίσης: «Στον δρόμο για τον Απόλλωνα, ενδιαφέρον συμβόλαιο στην Κύπρο»

Το ζητούμενο για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τη διοίκηση Νίκου Κίρζη είναι να αντικατασταθεί επάξια με έναν ή και δύο παίκτες, ώστε ο Απόλλων να μην «πληρώσει» την απώλεια του Σελάγια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ο «νέος Μέσι» θα παίρνει €120.000

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ