Ένας content creator από το Οβιέδο, ο Ντάνι Παρόντο, απέδειξε πως η αγάπη και το πάθος για το είδωλό του, τον Λιονέλ Μέσι, δεν έχει όρια.
Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο Παρόντο είχε στόχο να ταξιδέψει στο Μαϊάμι, όπου και αγωνίζεται ο Αργεντινός, όχι μόνο για να τον δει να παίζει, αλλά και για να τον συναντήσει από κοντά, ώστε να του υπογράψει ένα αυτόγραφο.
Ωστόσο η ζωή τα έφερε έτσι, που τελικά ήρθε ο Μέσι σε αυτόν. Για την ακρίβεια, ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι βρέθηκε στο Οβιέδο για μία ξεχωριστή τελετή, όπου και τιμήθηκε με το «Βραβείο Πριγκίπισσας των Αστουριών» στην κατηγορία του Αθλητισμού στο θέατρο Campoamor.
Ο Μέσι παρέλαβε το βραβείο από την πριγκίπισσα Λεονόρ, παρουσία του βασιλιά Φελίπε ΣΤ΄ και της βασίλισσας Λετίθια.
Πλήθος κόσμου τον ακολουθούσε αυτό το 48ωρο που βρέθηκε στο Οβιέδο και κάπου εκεί, ήταν και ο Παρόντο. Δεν έχασε την ευκαιρία και όχι μόνο είδε το είδωλό του από κοντά, αλλά είχε την τύχη να του υπογράψει και στο χέρι του ένα αυτόγραφο.
Έτσι, ο Παρόντο έσπευσε σε έναν tattoo artist, για να κάνει το αυτόγραφο να μείνει για πάντα στο χέρι του.














