aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο «νέος Μέσι» θα παίρνει €120.000

Απόλλων: Ο «νέος Μέσι» θα παίρνει €120.000

Ο Φλορεντίν Ματέι αποτελεί το πρώτο χειμερινό μετεγγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε ήδη στο ρόστερ των «γαλάζιων» και μάλιστα όπως ανέφερε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (9/1) ενόψει του κυριακάτικου (12/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή εφόσον κριθεί έτοιμος να προσφέρει αγωνιστικά.

«Είχαμε επικοινωνία τον τελευταίο καιρό, πήρα πληροφορίες γι’ αυτόν. Είναι καλός στο ένα εναντίον ενός, καλός χειριστής και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Θα μας δώσει επιπλέον λύσεις για να ανταποκριθούμε», ήταν η «σκιαγράφηση» του Σωφρόνη Αυγουστή για την πρώτη επιλογή ενίσχυσης της λεμεσιανής ομάδας.

Ο Ματέι αγωνίστηκε 13 φορές στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου με την  Άστρα Γκιουργκίου στο πρωτάθλημα Ρουμανίας χωρίς να βρει δίκτυα. Τον Ιανουάριο του 2019 είχε πάρει μετεγγραφή από την Ιτιχάντ Κάλμπα (τον αγόρασε έναντι 430.000 ευρώ από την Ριέκα) στην Στεάουα Βουκουρεστίου με τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη της ρουμάνικης ομάδας να τον χαρακτηρίζει ως «νέο Μέσι».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Εντείνονται οι επαφές, πλησιάζει ο Μπένσοπ

Η ιστοσελίδα digisport.ro αποκαλύπτει τη οικονομική συμφωνία του Απόλλωνα με τον Φλορεντίν Ματέι. Όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι ο 26χρονος μέσος θα πάρει 60.000 ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, ενώ για την επόμενη σεζόν θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 120.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Αυγουστή για Σελάγια, Σελίμοβιτς, μετεγγραφές και «κανείς δεν ασχολείτο…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ