aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε σκούπα ο Ρόκα, αποχαιρέτισε και τον Μοϊσόφ η ΑΕΚ

Πήρε σκούπα ο Ρόκα, αποχαιρέτισε και τον Μοϊσόφ η ΑΕΚ

Η επιχείρηση εκκαθάριση του ρόστερ της ΑΕΚ συνεχίζεται. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση αποχώρησης των Μολ, Λαφράνς και Ναράνχο οι Λαρνακείς ενημέρωσαν για την απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία και με τον Ντανιέλ Μοïσόφ. Ο Σκοπιανός αμυντικός αποχωρεί από τους κιτρινοπράσινους μετά από πεντέμισι χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Daniel Mojsov.

Η επιτυχημένη παρουσία του διεθνή Σκοπιανού αμυντικού στην ομάδα μας ολοκληρώνεται μετά από πεντέμισι χρόνια. Ο Daniel είχε και αυτός μερίδιο στις επιτυχημένες πορείες στο πρωτάθλημα, την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ-Καπ, καθώς και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Daniel κατέγραψε 146 συνολικά συμμετοχές, 105 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 15 στο Κύπελλο, 1 στο Σούπερ-Καπ και 25 στην Ευρώπη, ενώ σημείωσε και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σεβόμαστε και εκτιμάμε ποδοσφαιριστές με προσφορά όπως αυτή του Daniel στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ