aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας για Γκάμπριελ: «Δεν θα κάνουμε καμία εξαίρεση»

Πηλακούτας για Γκάμπριελ: «Δεν θα κάνουμε καμία εξαίρεση»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος αναφέρθηκε στις προθέσεις της «Κυρίας», όσον αφορά στην περίπτωση του Γκάμπριελ Μούρα και στους υπόλοιπους παίκτες τους οποίους η διοίκηση επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ. Επίσης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για το Βούλγαρο δεξιό μπακ Ιβάν Μπανταλόφσκι του οποίου το όνομα αποκαλύψαμε πρόσφατα.

«Ο Γκάμπριελ είναι ένας από τους παίκτες που προσπάθησε όσο ελάχιστοι τα τελευταία δύο χρόνια και η αξία του δεν αμφισβητείται. Δεν θα σχολιάσω την τοποθέτησή του στο Facebook. Η Ανόρθωση σε συζητήσεις που είχε μαζί του, του ξεκαθάρισε τι μπορεί να του προσφέρει οικονομικά. Ο Γκάμπριελ αξιώνει ένα ποσό που δεν μπορούμε να δώσουμε. Δεν τελείωσε το θέμα του Γκάμπριελ. Δεν θέλω να σχολιάσω αν ζήτησε διπλάσια ή όχι. Εμείς του προσφέραμε συγκεκριμένο ποσό και δεν θέλουμε να ξεπεράσουμε το ποσό που πιστεύουμε πως αξίζει οποιοσδήποτε παίκτης περισσότερο από την αξία του. Αυτή είναι η πάγια τακτική της διοίκησης, με συγκεκριμένο προϋπολογισμό και δεν θα κάνουμε εξαίρεση για κανέναν ποδοσφαιριστή», ήταν η αρχική του αναφορά.

Για τους Μίτροβιτς, Ολιβέιρα, Βίκτορ και Σάντος και αν ισχύουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Σέρβος μέσος είναι στο στόχαστρο της τουρκικής Μανίσπασπορ, πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω ισχύει για Μίτροβιτς και Μανίσασπορ. Έγιναν τελικές προτάσεις και στους τέσσερις και περιμένουμε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει κατάληξη. Δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα, αλλά όσο πιο νωρίς τελειώσουν οι εκκρεμότητες, τόσο το καλύτερο. Αυτό ισχύει τόσο για μας όσο και για τους παίκτες. Χρειάζεται περισσότερη υπομονή τόσος τις ανανεώσεις όσο και στις μετεγγραφές, αφού αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποφέρει καλύτερες συμφωνίες στο οικονομικό. Αλλά επηρεάζουν κι άλλοι παράγοντες στην καθυστέρηση».

Για τον τερματοφύλακα Αριέ Αρούς και τον δεξιό μπακ Ιβάν Μπανταλόφσκι, κατέληξε: «Ενδιαφέρει η ενίσχυση για τερματοφύλακα και μέχρι να ανακοινώσουμε κάποιον θα βγουν πολλά ονόματα. Κάποια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κάποια όχι. Προσπαθούμε να μην διαψεύδουμε. Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Σχετικά με τον Μπανταλόφσκι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Πλειάδα παικτών βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή Ρόνι Λέβι και του προέδρου Ανδρέα Παντελή. Όταν υπάρξει κάτι επίσημο θα το δημοσιοποιήσουμε. Ο Παντελή είναι στη Βουλγαρία για επαγγελματικούς λόγους, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν και επαφές με ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ