aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό στον Active: Μπανταλόφσκι για αντι-Γκάμπριελ!

Αποκαλυπτικό στον Active: Μπανταλόφσκι για αντι-Γκάμπριελ!

Ο Γκάμπριελ Μόουρα πιθανόν να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση και στην «Κυρία» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ για πολύ ακόμη.

Έτσι, αξιολογούνται κάποιοι ποδοσφαιριστές και είναι ένας από τους επικρατέστερους αντικαταστάτες του Βραζιλιάνου, σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες που μετέδωσε ο Active (104.7 & 102.5), είναι ο Βούλγαρος δεξιός μπακ Ιβάν Μπανταλόφσκι. Μάλιστα, ο Μπανταλόφσκι μελετάει πρόταση από την ομάδα της Αμμοχώστου!

Πρόκειται για 30χρονο εν ενεργεία διεθνή αμυντικό ο οποίος αγωνίστηκε σε αρκετές μεγάλες ομάδες της Βουλγαρίας, ενώ ξενιτεύτηκε τρεις φορές. Μία για να παίξει στην Φέγενοορντ ως δανεικός από την Λίτεξ Λόβετς (2005-06 / χωρίς συμμετοχές), μία για λογαριασμό της βελγικής Λέουβεν (2013-14 / 31 συμμετοχές) και μία για την Παρτίζαν Βελιγραδίου (2015-16 / 67 συμμετοχές και ένα γκολ). Τελευταία του ομάδα ήταν η βουλγάρικη Βερέγια.

Γενικώς, ο Μπανταλόφσκι, εξαιρουμένης της Φέγενοορντ και της Βερέγια, είχε φουλ συμμετοχές όπου κι αν έπαιξε. Βάσει στοιχείων στο διαδύκτιο, ο Μπανταλόφσκι μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ