aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαράταση και «μόνο χάρις σε εσάς μπορούμε…»

Παράταση και «μόνο χάρις σε εσάς μπορούμε…»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει πως θα δοθεί παράταση πώλησης του λαχνού που εκδόθηκε για οικονομική ενίσχυση του σωματείου αξίας 20 ευρώ, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου. Η οικονομική ευημερία περνά κατά κύριο λόγο από τους φίλους του σωματείου και μόνο με τη δική τους έμπρακτη συμπαράσταση μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις το σωματείο.

«Καλούμε για άλλη μια φορά τους πολυπληθής φίλους και οπαδούς του σωματείου μας να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια για να μη δημιουργηθούν ρήγματα στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια. Το Δ.Σ. προσπαθεί να κάνει ορθολογιστική χρήση όλων των χρημάτων που εισρέουν στα ταμεία και πιστεύουμε πως μέχρι σήμερα το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Επαναβεβαιώνουμε ότι η καλή διαχείριση θα συνεχιστεί και καλούμε όλους να παραμείνουν συμπαραστάτες και αρωγοί αυτή της προσπάθειας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ