aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίρνει Πάκο Αλκάθερ η Μπαρσελόνα!

Παίρνει Πάκο Αλκάθερ η Μπαρσελόνα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ από τη Βαλένθια βρίσκεται η Μπαρσελόνα, με τη συμφωνία των δύο ομάδων να επιτυγχάνεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Τον εκλεκτό της για τον παίκτη που θα έρχεται πίσω από τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ βρήκε η Μπαρσελόνα, αφού οι «μπλαουγκράνα» συμφώνησαν με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις που εντάθηκαν τις τελευταίες ώρες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε συμφωνία αντί του ποσού των 25 εκατ. ευρώ, αν και υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη που αγγίζει τα 80 εκατ.

Ως αντάλλαγμα θα παραχωρηθεί στη Βαλένθια ως δανεικός ο Σέρχι Σαμπέρ που προωθήθηκε το καλοκαίρι από τη «Μασία» στην πρώτη ομάδα της Μπαρσελόνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής έχει παίξει η επιθυμία του παίκτη, απορρίπτοντας παράλληλα πρόταση από τη Βιγιαρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ