aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάμπος Χριστοδούλου για Αναγέννηση, ενίσχυση, φακέλους και κόσμο

Πάμπος Χριστοδούλου για Αναγέννηση, ενίσχυση, φακέλους και κόσμο

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΛ, Πάμπου Χριστοδούλου.

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Χριστοδούλου είπε:

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση: “Για την ΑΕΛ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές είναι σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί μεγάλος κόπος και προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με υπομονή και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη”.

Για την τιμωρία Μέσκα: “Κανένα σχόλιο. Αυτό είναι δουλειά της διοίκησης. Εγώ περιμένω να δω αν θα τον έχω στην διάθεσή μου”.

Αν θα κινηθεί για επιθετικό: “Το σίγουρο είναι ότι μετά τα επόμενα τρία παιχνίδια θα γίνει μία συνάντηση με τη διοίκηση για να παρθούν αποφάσεις, βάσει και του οικονομικού. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το υφιστάμενο, θα κινηθούμε. Γίνονται διάφορες σκέψεις, αλλά δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε. Περιμένετε ακόμη λίγο”.

Για τραυματίες: Υπάρχουν κι αυτή την εβδομάδα προβλήματα. Θα περιμένουμε να δούμε αν 2-3 παιδιά είναι έτοιμα. Είναι και ο Ντόσα Ζούνιορ που μπήκε σε πιο δυνατούς ρυθμούς”.

Για τον κόσμο και την απουσία του: “Έχουμε πει τις αλήθειες για το πού θα κινηθεί η ομάδα. Έχει δείξει και στο γήπεδο ότι τηρήσαμε αυτό που υποσχεθήκαμε, με πάθος και καλό παιχνίδι. Αυτά τα δείχνουν τα παιδιά στο γήπεδο. Όλοι θελουμε να βλέπουμε γεμάτη κερκίδα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έρχονται, αλλά δεν είναι αυτοί οι αριθμοί που αναμέναμε. Θέλουμε τον κόσμο μας κοντά. Για πολλοστή φορά θα πω είναι ότι είναι ο 12ος μας παίκτης. Το έχουν πει και όσοι παίκτες κάθισαν εδώ δίπλα μου, ότι είναι τρελλαμένοι μαζί του. Πρέπει να έρθει σιγά-σιγά πίσω ο κόσμος. Είναι καθαρή ομάδα, δεν ήρθε κανένας κόκκινος φάκελος, κάθε παιχνίδι παίζει ντέρμπι, κάθε παιχνίδι παίζει ποδόσφαιρο”.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Λούκας Σόουζα, ο οποίος ανέφερε:

“Έχουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι που είναι άλλος ένας τελικός. Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να μπούμε δυνατά και να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το 90λεπτο και να παίζουμε έξυπνα”.

“Πάντα προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό. Ναι, μπορείτε να περιμένετε περισσότερα από εμένα και γι’ αυτό δουλεύω καθημερινά. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία, αλλά μπορώ για καλύτερα. Συνεχίζω να δουλεύω για την ΑΕΛ. Είμαι ευχαριστημένος με το τι συνάντησα στην Κύπρο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ