aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ στόχος της Ανόρθωσης και το… βαρόμετρο ενόψει Ολυμπιακού

Ο στόχος της Ανόρθωσης και το… βαρόμετρο ενόψει Ολυμπιακού

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με κεκτημένη ταχύτητα η Ανόρθωση από την «εξάρα» που έριξε την προηγούμενη εβδομάδα στη Δόξα, θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Στόχος είναι να συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου, να μείνει ικανοποιημένος ο κόσμος και ασφαλώς να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το πέρας της 8ης αγωνιστικής.

Εξαιρετικά σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι φέτος ο Ρούμπεν Ράγιος για την Ανόρθωση. Ο Ισπανός έχει αναγεννηθεί και στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα έχει πετύχει πέντε γκολ. Όποτε σκοράρει, η Ανόρθωση κερδίζει.

Στα δύο ματς που δεν βρήκε στόχο ήταν αυτά με την ΑΕΛ και την Ομόνοια. Παιχνίδια όπου η «Κυρία» έμεινε στο μηδέν και κατέγραψε τις μοναδικές έως τώρα βαθμολογικές απώλειες. Και σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο προς το πλεκτό, βοηθώντας την Ανόρθωση να φθάσει σε άλλο ένα τρίποντο. Είτε αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος είτε ως ακραίος επιθετικός, καταφέρνει να ξεχωρίσει καθώς αποδίδει το ίδιο καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ