aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα δώσει τέλος στην ξηρασία

Να δώσει τέλος στην ξηρασία

Αυτό που συμβαίνει με τον Άντον Μαγκλίτσα είναι ασυνήθιστο. Ο Κροάτης παραμένει για εννέα συνεχόμενους επίσημους αγώνες χωρίς τέρμα. Βέβαια η δουλειά που κάνει στην επίθεση είναι αρκετή για να μην βγαίνει από την ενδεκάδα. Συνέβαλε πολύ στην πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό δεν διαφεύγει κανενός.

Οι τελικές πάσες που δίνει και οι διάδρομοι που ανοίγει στους συμπαίκτες του, είναι αρκετά για να τον κατατάξουν στους κορυφαίους κάθε παιχνιδιού. Του λείπει όμως το γκολ, το οποίο αναμένεται πως θα έλθει σύντομα. Μάλιστα, το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία για να ξαναδει δίκτυα μετά από τέσσερις μήνες!

Ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε για τελευταία φορά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια, στις 7 Μαΐου και έκτοτε παραμένει άσφαιρος. Το Σάββατο θα προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος στην «ξηρασία» και να βοηθήσει τον Απόλλωνα να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ