aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMoυρίνιο: «Πρέπει να "σκοτώνουμε" τα παιχνίδια»

Moυρίνιο: «Πρέπει να “σκοτώνουμε” τα παιχνίδια»

Θετικό μεν χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο το αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άντερλεχτ στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» (1-1), ωστόσο έδειξε με το… παραπάνω την δυσαρέσκεια του για την συνολική εμφάνιση της ομάδας του και ιδίως στο επιθετικό της κομμάτι.

«Το αποτέλεσμα είναι θετικό. Το να παίξεις στην έδρα σου έχοντας προβάδισμα, να ξεκινάς τον αγώνα με πλεονέκτημα, είναι κάτι καλό, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Μπορούμε μόνο να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας γιατί είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και δεν επιτεθήκαμε με την ανάλογη ένταση.

Χάσαμε πολλές εύκολες μπαλιές και δώσαμε ευκαιρίες για να βγουν σε αντεπιθέσεις. Ευτυχώς oι αμυντικοί μας ήταν σε καλή μέρα και έλυσαν αρκετά από τα προβλήματα, αν όμως ήμουν αμυντικός θα ήμουν νευριασμένος με τους επιθετικούς μας παίκτες, επειδή δεν κατάφεραν να καθαρίσουν τον αγώνα», ήταν τα σχόλια του Πορτογάλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βέλγους, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται να ΄σκοτώνουμε’ τα παιχνίδια. Είχαμε ευκαιρίες, τον έλεγχο, αλλά δεν σκοράραμε πολλά γκολ. Πρέπει να παίζουμε πιο σοβαρά. Ξεκινάμε το παιχνίδι στο ‘Ολντ Τράφορντ’ από πλεονεκτική θέση, αν και είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να ‘τελειώσουμε’ το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ