aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Έκλαψα για τον Έρικσεν»

Μουρίνιο: «Έκλαψα για τον Έρικσεν»

Για τις δραματικές στιγμές με τον Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος συνεργάστηκε με τον διεθνή άσο από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 στην Τότεναμ, πως εκείνο που μετράει σε τέτοιες στιγμές είναι η ανθρώπινη ζωή.

«Ο Θεός έβλεπε ποδόσφαιρο εκείνη την ώρα και έσωσε τη ζωή του. Σκέφτομαι συνεχώς αυτό που συνέβη. Ευτυχώς το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί σε θέματα οργάνωσης με τα ιατρικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται», είπε ο νέος τεχνικός της Ρόμα και συμπλήρωσε:

«Η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Αξίες όπως η αγάπη, το οικογενειακό πνεύμα απέκτησαν μεγαλύτερη σημασία. Προσευχήθηκα και έκλαψα, όπως και τόσα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς τα νέα ήταν πολύ καλά. Συγχαρητήρια στους γιατρούς και στους συμπαίκτες του για τη στάση τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ