aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMετεγγραφικός οργασμός: Φιρμάνι για τον Μουσταφά Αμινί (vid)

Mετεγγραφικός οργασμός: Φιρμάνι για τον Μουσταφά Αμινί (vid)

Μετεγγραφικό ντεμαράζ από τον Απόλλωνα. Αμέσως μετά την παρουσίαση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ η ομάδα της Λεμεσού άρχισε να εκδίδει ανακοινώσεις μετεγγραφών ποδοσφαιριστών. Μετά τους Μπασέλ Ζραντί (επιτελικός μέσος) και Ίσραελ Κολ (δημιουργικός μέσος) οι γαλάζιοι ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας με τον Μουσταφά Αμινί.

Ξεκάθαρα επιλογή Τσόρνινγκερ ο Αμινί, αφού τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά από την κοινή τους παρουσία στο δανέζικο πρωτάθλημα, την τριετία 2016-19.

Πρόκεται για 28χρονο Αυστραλό με καταγωγή από το Αφγανιστάν, ο οποίος την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στη δανέζικη Άαρχους με 130 συμμετοχές και 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Ντόρντμουντ, τη Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (Αυστραλία) και Ράντερς (Δανία).

Αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος και ήταν χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Άαρχους. Μετρά παράλληλα, οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Αυστραλίας, με τελευταία στις 15 Οκτωβρίου του 2019, κόντρα στην Κινεζική Ταϊπέι.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή Αυστραλό ποδοσφαιριστή Μουσταφά Αμίνι μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο Μουσταφά γεννήθηκε στο Σίντνεϊ τον Απρίλιο του 1993 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου.

Ο 28χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Central Coast Mariners. Το 2011 πήρε μεταγραφή για την Ντόρτμουντ στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2015.

Το 2015 μεταγράφηκε στην Ράντερς Δανίας στην οποία σημείωσε 29 συμμετοχές.

Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για την Άαρχους όπου παρέμεινε μέχρι το 2020 και συμπληρώνοντας περισσότερες από 130 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ