aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μαχητές»: «Δεν είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον οποιονδήποτε»

«Μαχητές»: «Δεν είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον οποιονδήποτε»

Οι «Μαχητές» εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα που έθεσε εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος την Ανόρθωση.

Παραλλήλως, εμμέσως πλην σαφώς, ζητούν αυτοσυγκράτηση αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια, για να επικεντρωθεί η ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου και να εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη (Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωση:

«Ανακοίνωση 22.03.2021

Ένας συνδυασμός καταστάσεων έχει φέρει ξανά την ομάδα μας σε δυσμενή θέση όσον αφορά τους στόχους της και έχει προκαλέσει μια εσωτερική αναταραχή στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εμείς σαν οργανωμένοι οπαδοί έχουμε την άποψη πως δεν είναι η ώρα ούτε για κριτικές αλλά ούτε και για αποφάσεις όσον αφορά την επόμενη μέρα.

Είμαστε προς το τέλος της χρονιάς και όλη η προσπάθειά μας πρέπει να επικεντρωθεί στον μοναδικό εφικτό στόχο που μας έχει απομείνει και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου και κατ’ επέκταση ευρωπαϊκού εισιτηρίου από δικά μας αποτελέσματα. Ένας στόχος αδιαπραγμάτευτος και ταυτόχρονα σημαντικός για να αλλάξει το κλίμα και να βγάλει τον κόσμο ξανά και περήφανα στους δρόμους μετά από 13 χρόνια.

Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης, όσο πληγωμένος και αν αισθάνεται από τα τελευταία αποτελέσματα και εμφανίσεις όπως δείξει την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση και τον Μάη όλοι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα και τις πράξεις μας.

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον οποιονδήποτε πέραν του ένδοξου ονόματος μας, Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Και αν οι εποχές είναι παράξενες και δεν υπάρχει η ευχέρεια για την απόλυτη και απαιτούμενη υποστήριξη, εμείς θα βρούμε τους τρόπους να το πράξουμε.

“ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ…”

»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ