aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛύτρωση για Στουτγκάρδη και Δώνη! (video)

Λύτρωση για Στουτγκάρδη και Δώνη! (video)

Με νίκη επέστρεψε στις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή η Στουτγκάρδη. Οι Σουηβοί με πρωταγωνιστή τον Δώνη, ο οποίος άνοιξε το σκορ, και λυτρωτή τον Ακολό επικράτησαν 2-1 κόντρα στην Κολωνία στη «Mercedes-Benz-Arena». Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του, όμως μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι κι άρχισαν να γίνονται πιο επικίνδυνοι. Τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με παλικαρίσια προσπάθεια του Τάσου Δώνη στο 38ο λεπτό.

Το γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του που ήταν το απόλυτο αφεντικό στο δεύτερο ημίχρονο. Η Στουτγκάρδη ήταν συνεχώς στην επίθεση, όμως δεν μπορούσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις και να «καθαρίσει» το ματς. Η Κολωνία έμεινε ζωντανή και τελικά απάντησε στο 77’ με πανέμορφο γκολ του Χάιντζ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε ροντέο, όμως η μπίλια «έκατσε» τελικά στους γηπεδούχους που με ψύχραιμο τελείωμα του Ακολό στο 90+4’ έφτασαν στη νίκη. Μέχρι το 80ο λεπτό έμεινε στο χορτάρι ο Τάσος Δώνης, ο οποίος εκτός από το τέρμα που σημείωσε, είχε εξαιρετική παρουσία και δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς της Κολωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ