aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάζος για Κάκκο: «Αν είναι ποτέ δυνατόν…»

Λάζος για Κάκκο: «Αν είναι ποτέ δυνατόν…»

Νωρίτερα σήμερα, ελλαδικό δημοσίευμα (διαβάστε ΕΔΩ) έκανε λόγο για επιθυμία του Γιώργου Κάκκο να αποχωρήσει από τη Νέα Σαλαμίνα τον προσεχή Ιανουάριο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζεται στο ρεπορτάζ, η επιθυμία του Ελλαδίτη εξτρέμ ο οποίος αγωνίζεται στα ερυθρόλευκα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, «σχετίζεται με την κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της προσφυγικής ομάδας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και κληθείς να σχολιάσει τα πιο πάνω, είπε: «Αν είναι ποτέ δυνατόν… Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που είμαστε πολύ καλύτερα από άλλες σεζόν όσον αφορά στο οικονομικό και είναι πληρωμένοι οι παίκτες μας. Ουδεμία οικονομική απαίτηση έχει ο παίκτης από τη Νέα Σαλαμίνα. Θα μιλήσουμε με τον ποδοσφαιριστή… Από τη στιγμή που θίγονται τα συμφέροντα του σωματείου οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ στον παίκτη. Έχει συμβόλαιο για όλη τη σεζόν και εναπόκειται στη Νέα Σαλαμίνα αν θα τον κρατήσει ή αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει. Είτε τα βρει με τη διοίκηση, είτε αποφασίσει ο προπονητής πως δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει, είναι άλλη ιστορία. Δεν έχει δόση αλήθειας το δημοσίευμα στο εκατό τοις εκατό τουλάχιστον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ