aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Αν χάναμε θα ερχόμουν με τα πόδια»

Κετσπάγια: «Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Αν χάναμε θα ερχόμουν με τα πόδια»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από την Ανόρθωση έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός της «Κυρίας» μίλησε στο πάρτι που διοργανώθηκε σε παραλιακό μαγαζί και ήταν πιο ορεξάτος από ποτέ. «Έζησα πολλά σε αυτή την ομάδα αλλά αυτό που έγινε πριν το παιχνίδι δεν το έχω ξαναζήσει. Στους παίκτες στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα είπα πως δεν χρειάζεται να σας πω τίποτε παραπάνω από όσα σας είπε ο κόσμος», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια

«Αργήσαμε αλλά στο τέλος το καταφέραμε. Δυστυχώς τον πρώτο στόχο που είχαμε δεν μπορέσαμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε πει πριν δύο χρόνια. Πήραμε ένα κύπελλο που αξίζει σε αυτή την ομάδα, η οποία δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, έχει ιστορία πίσω της και αυτή η ιστορία είναι πολύ πιο σημαντική. Χαίρομαι γιατί έζησα πολλές μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα, αλλά τις είχα ζήσει μετά από παιχνίδια. Αυτό που ζήσαμε και εμείς πριν το παιχνίδι και τη μέρα του παιχνιδιού πριν τον αγώνα δεν το έχω ξαναζήσει εγώ. Αυτό δείχνει ότι πετύχαμε πολλά πράγματα. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια, ότι “παιδιά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από αυτά που είδαμε χθες και πριν το ματς”.

Χαίρομαι πολύ γιατί ανταποκρίθηκαν τα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δίκαια κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Κερδίσαμε γιατί θα αναγκαζόμουνα εγώ να ερχόμουνα από τη Λευκωσία στη Λάρνακα με τα πόδια (γέλια). Αργήσαμε λίγο, αλλά δώσαμε τη χαρά στον κόσμο της Ανόρθωσης, στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην Ανόρθωση.

Σίγουρα ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που περίμενε αυτή η ομάδα να πάρει έναν τίτλο. Φαίνεται περίμεναν εμένα να πάρω τον τίτλο, (γέλια). Ευχαριστούμε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, τον κ. Πουλλαΐδη που ήταν δίπλα στην ομάδα, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει για να έχει η ομάδα όλες τις ανέσεις που χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της. Ελπίζω αυτή να είναι μόνο η αρχή, ακόμα μας περιμένουν αρκετά πράγματα μπροστά μας».


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ